E-mail

E-mail marketing blijft een goede manier om als ondernemer een grote groep klanten te bereiken. E-mail marketing is een krachtig en effectief marketingmiddel, of het nu gaat om het versterken van bestaande relaties, aangaan van nieuwe contacten of het verbeteren van jouw (bedrijfs)imago. Het is een relatief goedkoop medium.

E-mailcampagnes zijn snel en gemakkelijk op te stellen en te versturen en de responstijd is erg kort en nauwkeurig te meten. Allemaal redenen om er serieus en professioneel mee om te gaan.

Wat MoMonk voor je doet.

Ik maak van je tekst of brochure een mooi opgemaakte nieuwsbrief en verstuur deze naar je emailbestand, samen bekijken we de resultaten en analyseren we waar er verbeteringen mogelijk zijn. Of je een kleine of grote groep wilt mailen, ik kan snel schakelen en je kunt dus een mailing de deur uit hebben binnen enkele werkdagen. Ook kan ik je optimaal ondersteunen bij e-mail en gecombineerde socialmedia marketing campagne. Snel aan de slag met e-mail marketing dus.

  • Eenvoudig beheren aanmeldingen
  • Naadloze integratie op je website
  • Importeren bestaande aanmeldingen
  • Uitgebreide segmentatie mogelijkheden
  • Aantal afmeldingen en bounces direct inzichtelijk
  • Export functionaliteit naar Excel
  • Templates in je eigen huisstijl

Kosten

Ervan uitgaand dat je een template niet wil aanpassen kost het maken van een nieuwe mailing ongeveer EUR 100,-. Het uurtarief voor mailings is 50 euro, ik ga ervan uit dat een nieuwe mailing maken ongeveer 2 uur werk is.

Naast de eenmalige kosten per mailing hanteert MoMonk een maandabonnement dat afhankelijk is van aantal te sturen emailadressen.

0- 1000 EUR 40,-
1000- 5000    EUR 70,-
5000- 10000 EUR 100,-

Je hebt dus al een mailing naar 1000 emailadressen vanaf EUR 470,-. Elke volgende mailing die maand kost je slechts EUR 100,- extra.