Zoveel bedrijven die een unieke propositie claimen, zoveel specialisten die denken dat ze het wiel hebben uitgevonden. Ik heb zeker het wiel niet uitgevonden en ga ook het wiel 3.0 niet uitvinden. En uniek ben ik evenmin. Wat ik wel voor je doe is je social media communicatie, je email marketing of je website in een professionele vorm gieten en je heel wat werk uit handen nemen.

Ervaring

Mijn naam is Boris Monkhorst en vanaf 1992 ben ik bezig met het internet. In die 20+ jaar heb ik mij bezig gehouden met tal van facetten binnen de internet wereld waaronder marketing, strategie, techniek, creatie en management. Ik combineer mijn brede ervaring met een no-nonse instelling en hou mij liever bezig met hands-on projecten in plaats van eindeloos gepraat. Ik help bedrijven met het inzetten van de drie meest gebruikte vormen van communicatie op internet en hou mij dagelijks bezig met de huidige practische inzetbaarheid en onderzoek waar kansen liggen.

partners

Kwaliteit en Prijs

Ik werk nauw samen met een aantal leveranciers zoals bedrijven als MailChimp, Hootsuite, ShortStack en Hubspot en garandeer een hoge kwaliteit van de geboden diensten tegen een redelijke prijs.  Daarom kan ik je niet alleen helpen met de afzonderlijke media maar kan ik ook een perfecte combinatie bieden waarbij je meerdere media met elkaar verbindt. Zodoende kunnen bezoekers van je facebook pagina zich direct op je emailings abonneren, verschijnen twitter berichten automatisch op je facebook pagina of stuur je emailings als tweets richting je vrienden.

Zo kun je vele malen meer mensen bereiken dan je waarschijnlijk nu doet met je communicatie. Zonder extra inspanning. Makkelijk het bereik van je communicatie vergroten dus, voor uiterst scherpe tarieven.

timeline

Website, FB, Twitter en Email?
Je wil wel maar ....

  • Je kunt er geen mensen voor vrijmaken.
  • Je hebt het druk met je echte werk.
  • Je wilt geen extra mensen aannemen.
  • Je mist de kennis en ervaring.

Daarom MoMonk

  • Betaalbaar
  • Kennis van zaken
  • Geen bla bla
  • Flexibel
  • Neemt al het werk uit handen

 

Monk @ Twitter

MoMonk SocBiz NL

RT @stormram: CiEP Training & Coaching. Landelijke campagne voor resultaat hartvoordezaak.nl/actueel/2015/0… Resultaat voorop, dus mens centraal

reply retweet favorite
MoMonk SocBiz NL

RT @jeffbullas: 20 Brainstorming Ideas For Creating A Social Business ow.ly/42fjY #SocialMedia #Facebook #Twitter #SMM

reply retweet favorite
MoMonk SocBiz NL

RT @HubSpot: Thinking of getting started with #ContentMarketing? Consider a few key goals: hubs.ly/H012RWy0 http://t.co/RdTnyTC2OX

reply retweet favorite