Social Media

Social Media geeft je de mogelijkheid om je online vindbaarheid, webverkeer en verkopen te verbeteren, om relaties op te bouwen met potentiële klanten en ervoor te zorgen dat ze definitieve klanten worden. Door het strategisch verdelen van waardevolle informatie met eventueel een stukje begeleiding, bouw je geloofwaardigheid op bij mensen en kun je jezelf onderscheiden van concurrenten.

Eén van de grootste misvattingen over social media is dat het alleen voor grote bedrijven impact zou hebben. Om succesvol te zijn met social media heb je geen kantoor vol personeel, dure software en ingewikkelde technologieën nodig. Wel moet je er wat tijd voor vrijmaken, creatief durven zijn en bereid zijn te experimenteren. En laat dat nou net zijn waar je als klein bedrijf in het voordeel bent tegenover een grotere onderneming!

Wist je dat maar 40 procent van de kleine bedrijven (minder dan 20 werkzame personen) gebruik maakt van social media? Hiervan valt het grootste deel (79 procent) binnen de informatie- en communicatiebranche. Juist door nu met social media te starten kun je dus een enorme voorsprong creëren op je concurrent en je online image verbeteren.

  • Het realiseren van een YouTube kanaal, LinkedIn, Twitter of Facebook profiel.
  • Het inrichten van je Social Media account(s). Wij kunnen de juiste gegevens op de juiste plaats zetten.
  • Het ontwerpen van je Social Media account(s). We kunnen een design maken in jouw huisstijl of passend bij de uitstraling van jouw bedrijf.
  • Het beheren van je account(s). Wij zullen jouw account(s) beheren, zodat je hier zelf geen tijd aan kwijt bent.
  • Social Media acties & events ontwikkelen

Ieder bedrijf heeft een andere Social Media strategie nodig, daarom adviseren wij jou graag persoonlijk over de diverse mogelijkheden.