Website

Bij de bouw van een website, komt meer kijken dan je je wellicht kunt voorstellen. Het bouwen van een goede, professionele website is bepaald geen eenvoudige zaak. Los van de technische vragen en mogelijkheden moet je website een afspiegeling zijn van je bedrijf en aansluiten bij de andere uitingsvormen van je onderneming. Daarnaast moet de website voldoende informatie en mogelijkheden bieden om ook voor de bezoeker interessant te zijn.

Wat MoMonk voor je doet.

Voordat je een website gaat laten maken, moet goed nagedacht worden over je doelgroep en de manier waarop je deze doelgroep wil bereiken. Naast dat je website voor bezoekers een logische opbouw moet hebben, heeft die opbouw ook invloed op de vindbaarheid voor zoekmachines. Bij de bouw van de website, moet er rekening gehouden worden met zoekmachines. Er is een aantal variabelen waaraan je moet voldoen, om ervoor te zorgen dat de website goed indexeerbaar is voor zoekmachines.

MoMonk begeleid je in het maken van de juiste keuzes, uitvoering en realisatie. MoMonk maakt gebruik van het Joomla CMS systeem of het WordPress blog. Al naar gelang de wensen die er liggen en doelen die gesteld worden.

Daarnaast kan ik voor je zoekmachine optimalisatie opzetten en uitvoeren. Ik werk met Google Analytics, Webmastertools van zowel Google als Bing, Tagmanager en Adwords om je website te analyseren en te verbeteren en om je een volledig inzicht te kunnen geven van website gebruik en marketingdoelen.

Kosten

Kosten voor het bouwen van een website zijn moeilijk vooraf zonder plan in te schatten. Onderstaand zijn dus schattingen op basis van een redelijk generieke website. Maatwerk projecten kunnen een veelvoud zijn van het aantal uren hier beschreven.

Design en bouw van een website neemt meestal rond de 25 uur in beslag. Vullen van een website is sterk afhankelijk van de hoeveelheid artikelen. Schatting is ongeveer 10 artikelen per uur voor het vullen van een website.

Generieke website EUR 1250,-
Extra 100 pagina’s  EUR 500,-
Totaal  EUR 1750,-